Taloushallinto pienyritykselle

LemonSmart on markkinoiden kattavin ratkaisu pienen yrityksen taloushallintotarpeisiin. Pelkän ohjelman sijaan saat käyttöösi koko Lemonsoftin yhteisön, jota kehittää yli 6.000 asiakastamme.

Selkeä kokonaiskuva

Näet yhdellä silmäyksellä myyntilaskut, ostolaskut, myynnin ja kassavirran.

Monipuolinen laskutus

Saat käyttöösi selainpohjaisen laskutusohjelman. Voit muodostaa laskuja tuotteista tai palveluista myös mobiilisti.

Kun olet antanut laskutusperusteet, voit jättää loput ohjelman hoidettavaksi. Lasku lähtee asiakkaalle verkkolaskuna ja mukana on laskun kuva PDF-muodossa sekä mahdolliset liitteet. Vaihtoehtoisesti voit lähettää itse laskun PDF-muodossa asiakkaalle sähköpostitse.

Vaivaton ostolaskujen käsittely

Otat ostolaskut vastaan verkkolaskuina. Tekoäly tiliöi ostolaskut valmiiksi ja kun olet ne hyväksynyt, ne siirtyvät maksettavaksi. Saat vielä maksuerän hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ohjelma maksaa ne automaattisesti.

Kuvaa kuitit

Ota kuiteista kuva älypuhelimellasi, jolloin kuitista tulee kululasku tai liität sen luottokorttilaskuun tai tilitapahtumaan.

Palkanlaskenta

Ohjelma muodostaa palkat antamiesi tietojen perusteella. Palkat voivat muodostua kirjattujen tuntien, kuukausipalkkojen, matkalaskujen tai yksittäisten lisien perusteella.

Ohjelma lähettää tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti ja maksaa palkat kun olet hyväksynyt palkkojen maksuerän. Palkansaajat saavat palkkaerittelyn verkkopalkkana.

Kirjanpito

Kirjanpito syntyy automaattisesti tekemiesi laskujen ym. perusteella. Ota palveluun mukaan LemonSmart tilitoimisto, jolloin kirjanpitäjä varmistaa tiliöinnit ja huolehtii arvonlisäverolaskelman sekä ilmoitukset verottajalle.

Maksumuistutus ja rahoitus

Oletusarvoisesti asiakas saa yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen lasku siirtyy maksuvalvontaan . Voit kuitenkin määritellä maksuvalvontaprosessin laskua muodostaessasi ja vaikkapa estää maksumuistutukset kokonaan. Suoritukset kirjautuvat laskulle automaattisesti ja saatavia voit seurata selkeästä näkymästä. Voit myös saada rahoituksen avulla yksittäisestä laskusta rahat tilillesi parissa päivässä.
Lue tarkemmin Lemonsoft rahoituksesta.

Raportointi

Saat käyttöösi kattavan raportoinnin. Vakioratkaisu sisältää selkeän kassavirtanäkymän, jonka avulla voit helposti varmistaa yrityksesi rahojen riittävyyden.

Asiakkuudenhallinta

Perusratkaisuun sisältyy asiakasrekisteri, jonne tallennat asiakkaiden ja yhteyshenkilöiden tiedot. Voit laajentaa tätä asiakkuudenhallintaan (CRM), jolloin pääset kirjaamaan myös asiakastapahtumat ja saat käyttöösi myös sopimuksiin perustuvan laskutuksen.

Lue lisää